Maison Indi

RECENSIES

Wat zeggen anderen ervan?

"Mooie locatie"

"Midweek geboekt en super genoten. Groot pluspunt is het afgesloten terras. Binnen is alle comfort aanwezig, van vaatwasser tot alle bestek en potten en pannen. Een aanrader."

"Een mooi, proper en goed ingerichte huis, gastvrije en vriendelijke eigenaars. Gemakkelijk bereikbaar. Bedankt!"

"Mooie locatie… een echt vakantiegevoel… vele mogelijkheden"

"Prachtig huis met alles op en aan, bij goed weer waan je je op het terras in een of ander zuiders land, en zeer goede ontvangst. Bedankt"

"Ideale uitvalsbasis voor tal van leuke activiteiten. Niet alleen mooi gelegen maar ook zeer vlotjes bereikbaar. Kortom, een stekje met alle troeven voor een topverblijf!!"

"prachtig huisje mooi omheind zodat de hond rustig kon rondlopen. Zeer vriendelijke ontvangst van de gastheer en prima correspondentie, kortom een aanrader."

"Wij hebben enorm genoten van ons verblijf! Ligging is echt ideaal om overal vlotje bij te geraken (supermarkt en indien je met de auto ergens naartoe wilt is alles niet zo ver rijden). Van aan het huisje een mooie boswandeling gemaakt naar Achouffe, ook naar Luxemburg gereden, echt niet ver. Heel mooi en proper huisje met alles wat je maar nodig hebt! Heel vlot contact met de verhuurder, en zeer behulpzaam! Op ent top! Een aanrader!"

"Topweekend met 12 heren! Een super begin van het weekend met de overheerlijke chilli con carne van Ingrid! Erna genoten van het lekker warm en gezellig huisje! Gezellig met de warme vlam van de pelletkachel. Verder leuke kamers met goede bedden! Ook een leuke gps dropping gedaan met Dirk! Dit een echte meerwaarde om de natuur te verkennen. Echte aanrader om een topweekend te beleven! Bedankt Dirk en Ingrid voor dit alles!"

"Mooie locatie, prachtige accommodatie en op alle vlakken uitstekende service geboden door een super koppel. Hier kom ik met plezier terug !!!"

"De max super super leuke mensen. En ze zorgen er voor dat je niets te kort hebt. En dat allemaal met de glimlach gedaan"

"Zalig familieweekendje gehad. Heel leuk huisje. Super ligging en heel fijne afgesloten ruime koer. Perfect voor de honden! Aan alles is er gedacht (afwasmachine, huisraad, hondenbench maar ook babybedje enz…) Wij komen nog terug!"

"Dirk en Ingrid het was ontzettend gezellig om de kerstdagen in jullie prachtig huisje te mogen doorbrengen… jullie zien ons zeker en vast nog eens terug… alles wat wenselijk is voor 2018!!!"

Wat zeggen anderen ervan?

Lees de recensies (op Facebook)